3D-printing

Het ontwerp en de realisatie van 3D-objecten

3D-printing

3D-ontwerp

Op zoek naar een onderdeel of voorwerp op maat? Dan is 3D-printing misschien wel de oplossing. Partool tekent voor u een gedetailleerd ontwerp, klaar voor gebruik. Met dat digitale 3D-model komen prototypes, technische onderdelen, maquettes en onvindbare voorwerpen tot leven.

Materiaal

Afhankelijk van de functie of de toepassing van het te printen voorwerp, kiezen we voor het meest geschikte materiaal. Partool heeft de knowhow in huis en helpt u van meet af aan bij de keuze tussen verschillende kunststoffen.

Testfase

Na goedkeuring van het ontwerp en het vastleggen van het materiaal gaan we in testmodus. En daar blijven we tot u tevreden bent met het resultaat. Dankzij de flexibiliteit van Partool kunnen we de testtijd tot het noodzakelijke minimum beperken.

Realisatie 3D-print

Een uniek voorwerp of de productie van een kleine reeks? Partool heeft verschillende 3D-printers en maakt elke oplage economisch haalbaar. Wij realiseren uw 3D-ontwerp met de grootste zorg en discretie. Aarzel dus niet om met ons contact op te nemen.

Partool is een Center of Excellences. Bij ons kan u terecht voor bijna elk technisch probleem. We hebben de mensen, de kennis en de ervaring om u te helpen. Contacteer ons voor meer info.