Nieuws

Pagina van 16
Smering, genoeg is genoeg 09/01/2018

Smering, genoeg is genoeg

SKF, dat al een tijd Minimum Quantity Lubrication (MQL) gebruikt voor haar eigen productieprocessen, heeft een gamma MQL oplossingen verzameld onder de naam LubriLean. SKF heeft de voordelen van de introductie van MQL al ondervonden, met name een enorme verlaging van olieconsumptie en een hogere productiviteit van machinale bewerking. Nu heeft een onafhankelijk Spaans onderzoeksbedrijf deze bevindingen met testen bevestigd.

Meer
Partool sleutelhanger, het verhaal 02/01/2018

Partool sleutelhanger, het verhaal

Partool is een Center of Excellences. Voor het vervaardigen van de exclusieve Partool sleutelhanger hebben we enkele van onze services gebundeld tot een uniek product. De sleutelhanger met industriële look is een combinatie van automatisatie, verlijming en 3D-printing. En een miniatuurvoorstelling van wat we voor u kunnen betekenen.

Meer
Veiligheidsbril 3M bij elke aankoop 01/01/2018

Veiligheidsbril 3M bij elke aankoop

Tot en met 31 januari 2018, of zolang de voorraad strekt, krijgt u bij elke online aankoop vanaf € 20 een veiligheidsbril van 3M, helemaal gratis. U wil dit mooie cadeau, maar u koopt uw materiaal liever in één van onze vestigingen in Oostende, Evergem of Sint-Pieters-Leeuw? Geen probleem, bij vertoning van deze waardebon ontvangt u bij uw aankoop vanaf € 20 dezelfde SecureFit veiligheidsbril van 3M.

Meer
Aandrijfriemen Optibelt 20/12/2017

Aandrijfriemen Optibelt

Optibelt staat garant voor de hoogste kwaliteit op vlak van riemaandrijvingen. Partool heeft de know-how en de ervaring om u bij te staan op technisch gebied. We kunnen u helpen met bijvoorbeeld het herberekenen van aandrijvingen, het optimaliseren van een aandrijving, debietveranderingen, …

Meer
Partool betekent meer 15/12/2017

Partool betekent meer

Partool is uw meest betrouwbare en professionele partner op het gebied van aandrijvingen, onderhoud en procesinstrumentatie. Of we kunnen dat worden. Zowel wat artikelen, transport als service betreft, bieden wij die oplossingen die u het (werk)leven makkelijker maken.

Meer
SKF opent nieuw testcentrum 24/07/2017

SKF opent nieuw testcentrum

Vorige maand heeft SKF een nieuw testcentrum in Schweinfurt geopend. Het Sven Wingquist Test Center, een investering van veertig miljoen euro, is het eerste centrum in de wereld dat grote lagers kan testen onder realistische bedrijfscondities. Dat betekent een efficiënter ontwikkelingsproces voor klanten, verbeterde lagerprestaties en een langere levensduur.

Meer
Manometers Baumer online 20/07/2017

Manometers Baumer online

Sinds kort staat het gamma manometers van fabrikant Baumer in onze webshop. Partool is de officiële verdeler van Baumer in België. Voor de aankoop van kwalitatief hoogstaande instrumentatie in mechanische en elektronische druk, temperatuur en niveaumeting - aan competitieve voorwaarden - bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Meer
Ontdek de professionele verfspray van MOTIP 23/06/2017

Ontdek de professionele verfspray van MOTIP

De sneldrogende lak van MOTIP is een verfspray met een zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. De lak is geschikt voor het bewerken van behandelde en onbehandelde ondergronden zoals hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof.

Meer
Nieuwe Explorer kogellagers 16/06/2017

Nieuwe Explorer kogellagers

Het assortiment SKF Explorer lagers met hoge prestaties en lange levensduur heeft nu een verbeterde eenrijige hoekcontactkogellager. Door de betere betrouwbaarheid en de hogere energiezuinigheid van het nieuwe lager verlagen de totale levensduurkosten van o.a. schroefcompressoren, pompen en versnellingsbakken.

Meer
Ontdek de wereld van de lijmen 31/05/2017

Ontdek de wereld van de lijmen

Of het nu gaat om machinebouw, de productie van speciale voertuigen of het opwekken van vernieuwbare energieën, lijmen vervangen steeds vaker de traditionele bevestigingen zoals klinknagelen of lassen. Maar kent u alle mogelijkheden van de Loctite-lijmen? In vijf overzichtelijke webinars geven de specialisten van Loctite iedereen die dat wil een dieper inzicht in de wereld van de lijmen.

Meer
Pagina van 16