Nieuws

Pagina van 17
Nieuwe GIM140R sensor 03/05/2018

Nieuwe GIM140R sensor

Heel veel sensoren bereiken hun limiet als het gaat om het meten van hoeken in ruwe buitenomstandigheden. De hellingssensoren in het robuuste ontwerp van sensor-expert Baumer zorgen voor betrouwbare metingen van hellingshoeken, ook in veeleisende omgevingen. De nieuwe GIM140R-serie onderscheidt zich ook door het compacte ontwerp van slechts 48 mm.

Meer
Super XE-Power Pro 16/04/2018

Super XE-Power Pro

Optibelt heeft een nieuwe generatie getande V-riemen gelanceerd. De Super XE-Power Pro riem vervangt de oude standaard Super X-Power riem en wordt één van de meest efficiënte aandrijfriemen op de markt. De Super XE-Power Pro mag niet gecombineerd worden met de Super X-Power riem.

Meer
Automatisatie is de toekomst 11/04/2018

Automatisatie is de toekomst

In de metaalindustrie is automatisatie ongetwijfeld de trend van de laatste decennia. Bedrijven zijn nog steeds volop op zoek naar automatisatie-oplossingen en lasrobots zijn al enkele jaren niet meer weg te denken. Dat is logisch, want het geautomatiseerde proces is steeds meer het alternatief bij uitstek om het tekort aan geschoolde lassers op te vangen. Bovendien is het prijskaartje sterk verlaagd.

Meer
Ontdek de nieuwe webinars van Loctite 10/04/2018

Ontdek de nieuwe webinars van Loctite

Henkel, wereldmarktleider op het vlak van verlijming, afdichting en oppervlaktebehandeling, geeft in enkele gratis online webinars toegang tot zijn jarenlange knowhow. In april kan u 'Lijmen, de verbindingstechnologie van de toekomst' volgen, een algemene webinar over de innoverende ontwerpmogelijkheden door het gebruik van lijmen.

Meer
Nieuwe wieleindafdichting 27/03/2018

Nieuwe wieleindafdichting

Door over te schakelen op de nieuwe Scotseal X-Treme wieleindafdichting van SKF kunnen gebruikers van vrachtwagens en opleggers voortaan het risico op vroegtijdige wieleinddefecten aanzienlijk beperken, net als de hoge kosten die gepaard gaan met ongeplande stilstand en het takelen van voertuigen.

Meer
Nieuwe S-serie LORCH 28/02/2018

Nieuwe S-serie LORCH

Wanneer lasser en lastoestel als één eenheid functioneren, kan er bestendig winstgevend worden gelast. De nieuwe LORCH S-serie is niet alleen uiterst voorbereid op alle mogelijkheden bij het MIG-MAG pulslassen, de lasapparaten stellen de lasser ook in staat om de eigen voorkeuren in te stellen.

Meer
De nieuwe generatie SNL lagerhuizen 26/02/2018

De nieuwe generatie SNL lagerhuizen

Fabrikant van lagers SKF heeft een upgrade klaar van de SNL lagerhuizen. De nieuwe generatie SNL lagerhuizen is ontstaan door het samenvoegen van de beste eigenschappen van SE- en SNL-lagerhuizen. De SNL lagerhuizen hebben dezelfde inbouwafmetingen en zijn volledig uitwisselbaar met de huidige SE lagerhuizen en bijv. SNA en SNH.

Meer
Partool treedt toe tot IP Groep 21/02/2018

Partool treedt toe tot IP Groep

Op 18 januari 2018 zijn de handtekeningen gezet onder de toetredingsakte van Partool tot de IndustriePartner Groep (IP). Hiermee zijn wij de eerste Belgische MRO toeleverancier die lid is geworden van deze gerenommeerde groep.

Meer
WD-40 is het meest veelzijdige product ooit 19/02/2018

WD-40 is het meest veelzijdige product ooit

WD-40 is een must-have in elke werkruimte, een smeermiddel, onderdelenreiniger, roestoplosser, contactspray en corrosiebeschermer in één busje. WD-40 vergemakkelijkt niet alleen de meest uiteenlopende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, het verspreidt zich ook onder roestlagen, verdringt vocht en bereikt moeilijk toegankelijke plekken.

Meer
Metabo KFM 18 LTX 3 RF wint prijs 14/02/2018

Metabo KFM 18 LTX 3 RF wint prijs

De Metabo KFM 18 LTX 3 RF is de meest krachtige accu-metaal-kantenfrees voor 45° afgeschuinde kanten tot 4 mm en radii van 2 en 3 mm. De machine, uitgerust met One-touch Controller en Ultra-M-Technologie, won in thuisland Duitsland een prijs voor Product van het Jaar in de categorie 'Machines, gereedschap, werkplaats- en bouwplaatstechnologie'.

Meer
Pagina van 17