Nieuws

Pagina van 15
SKF opent nieuw testcentrum 24/07/2017

SKF opent nieuw testcentrum

Vorige maand heeft SKF een nieuw testcentrum in Schweinfurt geopend. Het Sven Wingquist Test Center, een investering van veertig miljoen euro, is het eerste centrum in de wereld dat grote lagers kan testen onder realistische bedrijfscondities. Dat betekent een efficiënter ontwikkelingsproces voor klanten, verbeterde lagerprestaties en een langere levensduur.

Meer
Manometers Baumer online 20/07/2017

Manometers Baumer online

Sinds kort staat het gamma manometers van fabrikant Baumer in onze webshop. Partool is de officiële verdeler van Baumer in België. Voor de aankoop van kwalitatief hoogstaande instrumentatie in mechanische en elektronische druk, temperatuur en niveaumeting - aan competitieve voorwaarden - bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Meer
Ontdek de professionele verfspray van MOTIP 23/06/2017

Ontdek de professionele verfspray van MOTIP

De sneldrogende lak van MOTIP is een verfspray met een zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. De lak is geschikt voor het bewerken van behandelde en onbehandelde ondergronden zoals hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof.

Meer
Nieuwe Explorer kogellagers 16/06/2017

Nieuwe Explorer kogellagers

Het assortiment SKF Explorer lagers met hoge prestaties en lange levensduur heeft nu een verbeterde eenrijige hoekcontactkogellager. Door de betere betrouwbaarheid en de hogere energiezuinigheid van het nieuwe lager verlagen de totale levensduurkosten van o.a. schroefcompressoren, pompen en versnellingsbakken.

Meer
Ontdek de wereld van de lijmen 31/05/2017

Ontdek de wereld van de lijmen

Of het nu gaat om machinebouw, de productie van speciale voertuigen of het opwekken van vernieuwbare energieën, lijmen vervangen steeds vaker de traditionele bevestigingen zoals klinknagelen of lassen. Maar kent u alle mogelijkheden van de Loctite-lijmen? In vijf overzichtelijke webinars geven de specialisten van Loctite iedereen die dat wil een dieper inzicht in de wereld van de lijmen.

Meer
Loctite lijmen zonder beperkingen 30/05/2017

Loctite lijmen zonder beperkingen

Henkel heeft een supersnelle en krachtige lijm ontwikkeld met uitstekende vulling en goede weerstand tegen temperatuurschommelingen, vochtigheid en chemische stoffen. Loctite HY 4070 is ontworpen voor een verscheidenheid aan ondergronden, met inbegrip van metalen en de meeste kunststoffen. Dit product, een must-have in elke gereedschapskist, is binnenkort verkrijgbaar in een kant-en-klaar 10 ml pak.

Meer
Lagers voor fidget spinners 18/05/2017

Lagers voor fidget spinners

U heeft het ongetwijfeld al gemerkt, de fidget spinner is de nieuwste rage voor klein en groot. Nu bijna iedereen er één gekocht heeft, gebruiken creatieve geesten hun fantasie om zelf fidget spinners te ontwerpen. Of het nu gaat om een 3D-print of een spinner uit hout of metaal, het allerbelangrijkste is het lager en dan vooral de kwaliteit van het lager. Partool kan u helpen bij de keuze van de juiste lagers.

Meer
Force X-boren van Dormer Pramet 10/05/2017

Force X-boren van Dormer Pramet

Dormer Pramet heeft een nieuwe serie veelzijdige volhardmetaalboren ontwikkeld om een technisch excellente en economisch uitstekende prestatie neer te zetten. De nieuwe Force X boren, ter vervanging van het MPX-assortiment, leveren betere prestaties dankzij een nieuwe geometrie, een nieuw hoekontwerp en een verbeterde stabiliteit van de snijkant.

Meer
Machines Metabo in promotie 02/05/2017

Machines Metabo in promotie

Metabo is een topper op gebied van elektrisch gereedschap. Alle machines zijn kwalitatief hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam. Om u te overtuigen hebben we enkele machines, tot einde voorraad, in promotie gezet. Maak kennis met de accu-boorschroefmachine BS 18 LT, de haakse slijper WE 24-230 MVT en de haakse slijper W 12-125 Quick.

Meer
Verbeterde SKF INSOCOAT lagers 25/04/2017

Verbeterde SKF INSOCOAT lagers

Deze maand lanceert SKF verbeterde SKF INSOCOAT lagers. De prestaties van deze stroomgeïsoleerde lagers zijn sterk verhoogd door toepassing van een verbeterde aluminiumoxide coating in combinatie met een geoptimaliseerde impregnering. Deze coating heeft zeer stabiele isolerende eigenschappen, zelfs in een vochtige omgeving. De nieuwe coating is donkergrijs in plaats van lichtgrijs.

Meer
Pagina van 15