Eerste nieuwe Metabo Specials 2018

Eerste nieuwe Metabo Specials 2018 02/02/2018

In de nieuwe Specials gaat Metabo verder de weg in van het snoerloos en stofvrij werken. Ook de Pick+Mix waarbij u de vrije keuze heeft om alleen precies dat te kopen wat u wilt en nodig hebt, komt uitgebreid aan bod. Deze lijn wordt ook doorgetrokken op gebied van batterijen, want binnen een Voltklasse kan u elke accu-pack voor elke machine gebruiken en deze op elke lader opladen.

Voor de 18 Volt-machines betekent dat: meer dan 80 machines, een accu-pack, een lader. Zo bespaart u geld, omdat u niet bij iedere nieuwe machine meteen ook nog accu's en lader hoeft te kopen. En als de ongeveer 1.200 Watt die onze LiHD-packs met 18 Volt leveren voor u niet voldoende zijn: neem er gewoon twee, dan hebt u de dubbele capaciteit. Alle 36 Volt-machines zoals de grote haakse slijper, de SDS Plus-combihamer of de accu-tafelcirkelzaag zijn er ook altijd in een uitvoering voor twee 18 Volt accu-packs. Ook hier kunt u dus vrij kiezen tussen één keer 36 of twee keer 18 Volt.

Daarnaast stelt Metabo ook twee nieuwe artikelen voor: de muursleuffrees MFE 40 en de lichte, compacte accu-alleszuiger AS 18 L PC. Meer weten, bekijk snel Metabo Specials 2018/1.

Accu-machines - Boor- en klopboormachines - Machines voor metaalbewerking