Nieuwe GIM140R sensor

Nieuwe GIM140R sensor 03/05/2018

Heel veel sensoren bereiken hun limiet als het gaat om het meten van hoeken in ruwe buitenomstandigheden. De hellingssensoren in het robuuste ontwerp van sensor-expert Baumer zorgen voor betrouwbare metingen van hellingshoeken, ook in veeleisende omgevingen. De nieuwe GIM140R-serie onderscheidt zich ook door het compacte ontwerp van slechts 48 mm.

De Baumer hellingssensoren integreren MEMS-sensorelementen die bijzonder geschikt zijn voor de ruwe toepassingen in de industriële en mobiele automatisering. De contactloze sensorwerking zonder bewegende delen is volledig slijtagevrij voor maximale betrouwbaarheid onder de zwaarste omstandigheden.

De GIM140R-serie, met een installatiediepte van slechts 14 mm, blinkt uit door een absolute meetnauwkeurigheid tot ± 0,4˚ en zorgt dus voor maximale betrouwbaarheid en bedrijfstijd. IP 67 / IP 69K bescherming, C5-M corrosiebestendigheid en het brede temperatuurbereik van -40 tot +85 ° C maken de sensoren vrijwel immuun voor temperatuurschommelingen en allerlei soorten vervuiling. De robuuste en veerkrachtige aluminium behuizing en de volledig ingekapselde elektronica kwalificeren de nieuwe, robuuste en duurzame serie voor continu buitengebruik bij mobiele installaties.

Contacteer ons voor meer info.