Ontdek de nieuwe webinars van Loctite

Ontdek de nieuwe webinars van Loctite 10/04/2018

Henkel, wereldmarktleider op het vlak van verlijming, afdichting en oppervlaktebehandeling, geeft in enkele gratis online webinars toegang tot zijn jarenlange knowhow. In april kan u 'Lijmen, de verbindingstechnologie van de toekomst' volgen, een algemene webinar over de innoverende ontwerpmogelijkheden door het gebruik van lijmen.

Later dit jaar volgt een webinar over het verhogen van de betrouwbaarheid van uw machinepark door een goed onderhoud en een efficiënter beheer. Ontdek nu al deze webinars over de lijmen van Loctite:

17 april 2018, 9u-10u: Lijmen, de verbindings-technologie van de toekomst

Het gebruik van lijmen heeft de afgelopen jaren een hoge vlucht genomen. Niet alleen in de vliegtuigbouw en automobielsector, ook bij de productie van meer traditionele producten worden steeds vaker lijmen ingezet. Dit is ook niet verwonderlijk aangezien lijmen heel wat voordelen bieden ten opzichte van de klassieke verbindingstechnieken.

Tijdens deze interactieve webinar ontdekt u hoe lijmen de ontwerpvrijheid en productbetrouwbaarheid aanzienlijk kunnen vergroten en welke rol lijmen kunnen spelen in uw (toekomstig) productieproces. Op het einde van deze webinar maakt de presentator graag nog tijd vrij om uw vragen te beantwoorden. 

Deze webinar wordt gezien als een algemene introductie op verlijming en legt de basis voor de twee volgende webinars. Die gaan dan dieper in detail in op de verlijming van verschillende materialen.

8 mei 2018, 9u-10u: Verlijmen van kunststoffen

Het stijgend gebruik van kunststoffen en de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied, stellen ook steeds nieuwe eisen op het vlak van kunststofverbindingen. Lijmen bieden hierbij heel wat voordelen t.o.v. de klassieke bevestigingstechnieken: een grotere ontwerpvrijheid, een sneller en betrouwbaarder productieproces door automatisering en een esthetischer en lichter eindresultaat.

Tijdens deze interactieve webinar ontdekt u de mogelijkheden en voordelen van lijmen voor het verbinden van kunststoffen. Op het einde van deze webinar maakt de presentator graag nog tijd om uw vragen te beantwoorden.

INSCHRIJVEN

15 mei 2018, 9u-10u: Verlijmen van metalen

Binnen de groep van metalen bestaat nog een hele grote verscheidenheid op het vlak van materialen, met elk hun specifieke eigenschappen op het vlak van verwerkbaarheid en toepassingsmogelijkheden. Ook bij deze materialen kunnen lijmen voor u een groot voordeel bieden tegenover de klassieke methoden. 

Ontdek tijdens deze interactieve webinar hoe u uw eigen productieproces kunt verbeteren en hoe u uw kosten kunt drukken. Op het einde van deze webinar kunt u vragen stellen over uw eigen specifieke situatie. De presentator maakt hier graag voldoende tijd voor vrij.

INSCHRIJVEN

Bezoek de website van Loctite voor meer info.