Ontdek de wereld van de lijmen

Ontdek de wereld van de lijmen 31/05/2017

Of het nu gaat om machinebouw, de productie van speciale voertuigen of het opwekken van vernieuwbare energieën, lijmen vervangen steeds vaker de traditionele bevestigingen zoals klinknagelen of lassen. Maar kent u alle mogelijkheden van de Loctite-lijmen? In vijf overzichtelijke webinars geven de specialisten van Loctite iedereen die dat wil een dieper inzicht in de wereld van de lijmen.

Lijmen kunnen uw marktpositie verstevigen door verdere innovatie mogelijk te maken en zo uw voorsprong te verscherpen. Van mening dat lijmen een smeerboel maken of moeilijk in gebruik zijn? Bezorgd dat lijmen minder betrouwbaar en minder stevig zijn dan mechanische bevestigingsmiddelen? Niet zeker dat lijmen wel geschikt zijn voor uw business? Volg dan de webinars van Loctite en vergeet alle twijfels.

De volgende webinars:

  • 13-06-2017: Oplossingen voor kunststofverlijming, wat zijn de mogelijkheden en voordelen van lijmen voor het verbinden van kunststoffen
  • 12-09-2017: De voordelen van lijmen tegenover de traditionele bevestigingsmethoden . Optimaliseer uw productieproces door het gebruik van lijmen.
  • 10-10-2017: Voorkom loskomen en lekken van schroefdraadassemblages dankzij Loctite. Bespaar heel wat kosten door het voorkomen van lekken en loskomen met Loctite.
  • 07-11-2017: Betrouwbaar borgen van bouten en moeren met Loctite.  Betrouwbare oplossingen voor geavanceerde designvereisten.
  • 21-11-2017: Betrouwbaar bevestigen van cilindrische onderdelen (bijv. lagers) met Loctite.

Schrijf u gratis in voor één van deze webinars op de website van Loctite.