Tandriemwikkels op stock

Tandriemwikkels op stock 18/04/2016

Om sneller in te spelen op de behoefte van de klant heeft Partool tandriemwikkels op stock gelegd. Voortaan kan een breed gamma tandriemen door onze snijmachine onmiddellijk op maat gesneden worden waardoor de levertermijn met enkele dagen ingekort wordt.

Partool is de partner bij uitstek wat betreft mechanische componenten van aandrijvingen, o.a. alle mogelijke soorten en maten van riemen. We werken uitsluitend met de kwalitatief hoogwaardige riemen van Optibelt en om de klant nog beter van dienst te zijn, beschikken we vanaf heden over een ruime voorraad tandriemwikkels (alle courante maten binnen de 5M, 8M, 14M, 8MHP en 14MHP) die op aanvraag op de gewenste breedte gesneden kunnen worden.

De meeste verdelers, ook wij, verkopen tandriemen met een vaste breedte. Door de diversiteit van verschillende breedtes is het bijna onmogelijk om een bepaalde tandriem continu op stock te hebben. Door het houden van tandriemwikkels kan Partool de voorraad exponentieel uitbreiden. U geeft ons de steekmaat (maat van tand tot tand), de lengte, de breedte en het aantal tanden en wij snijden de tandriem op maat. Het spreekt voor zich dat deze manier van werken u heel wat kostbare productietijd kan opleveren.

Bovendien kunnen we ook op aanvraag een bepaald type tandriem op wikkel in voorraad leggen. Contacteer ons voor de mogelijkheden of ontdek ons aanbod riemen en tandriemen.