De troeven van Partool

Onze troeven

Waarom kiezen voor Partool? Wij zetten graag even onze sterke punten in de kijker:

24 op 24, 7 op 7

Wij staan 24 uur op 24 paraat voor al uw onderdelen en dringende depannages. Ook op zondag.

Specialisten

Voor begeleiding van al uw technische problemen hebben wij een specialist in huis. Die beheersen elk hun eigen technische discipline. Onze werknemers volgen continu bijscholingen en opleidingen. Zo beschikken ze steeds over de nodige kennis en vaardigheden. Wij helpen u steeds verder.

Dormer Approved Dealership

Partool heeft al meer dan 30 jaar een uitstekende samenwerking met Dormer. Dat betekent dus ook meer dan 30 jaar kennis en ervaring met deze kwalitatieve producten.

Loctite Ambassador

De verschillende vestigingen van Partool in Oostende, Evergem en Sint-Pieters-Leeuw hebben elk een Loctite Ambassador in huis. Een titel voor bewezen deskundigheid.

SKF Authorised Distributor

Partool is ook één van de weinige SKF Authorised Distributors in België. Op gebied van lagers, dichtingen en smering kan u dus bijna niet dichter bij de bron zitten.

Certificaten

Onze medewerkers en vertegenwoordigers hebben samen heel wat certificaten van opleidingen en bijscholingen verzameld. SKF, Europower, Dormer, Henkel, …

Eigen hersteldienst en leverdienst

Onze eigen leverdienst brengt dagelijks bestellingen tot bij de klant. Er is ook dagelijks intern transport tussen de vestigingen. Wij beschikken tevens over een eigen hersteldienst voor las- en snijtoestellen, compressoren, elektrisch en pneumatisch gereedschap,… Als u dat wenst, komen wij graag bij u ter plaatse.

Grote voorraad en stock op maat

In de drie vestigingen vindt u een grote voorraad van producten, aangepast aan de regio. In samenspraak met u bieden we de mogelijkheid tot het aanleggen van uw eigen specifieke stock.

KMO

Als KMO staan we voor ruime flexibiliteit en pleiten we voor een no-nonsense aanpak. De troefwoorden in ons beleid zijn de volgende:

"Stock, Service and Premium quality"