Aandrijfriemen

Hulp nodig bij het kiezen van een v-riem, tandriem of een poelie? U wil kosten besparen door het herbekijken van de riemoverbrenging van een machine of installatie? Contacteer ons via webshop@partool.be.

V-riemen en poelies

Partool is officiële verdeler van Optibelt, de Duitse fabrikant van aandrijfriemen en riemschijven. In onze webshop is er een uitgebreid aanbod v-snaren, tandriemen en poelies van uitstekende kwaliteit. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste afmetingen of is de artikelcode helemaal weggesleten? We helpen u graag verder bij het kiezen van de correcte v-snaar of poelie.

Aandrijfriem of v-snaar vervangen

Bij het vervangen van aandrijfriemen heeft u twee opties. U kan de v-riem of tandriem vervangen door hetzelfde type of u kan de riemoverbrenging herbekijken. Optibelt werkt voortdurend aan innovatieve oplossingen om een hoger vermogen over te dragen en dus energie te besparen. Ook bij het vervangen van poelies kan u kosten besparen want versleten riemschijven zorgen voor meer slip, een hoger verlies, minder krachtoverdracht en dus meer energieverbruik.