Weldcap BUMP

weldcap® is een automatisch verduisterende lashelm, die het comfort van een laspet combineert met de voordelen van een volwaardige lashelm.

Uitzonderlijk gebruiksvriendelijk:
weldcap® weegt slechts 400 gram, een absoluut lichtgewicht. Ergonomisch: door een uitgekiende gewichtsverdeling worden nek en rug van de lasser aanzienlijk minder belast.

Eenvoudig gebruik:
U zet weldcap® op en af als het ware het een baseball pet, waardoor u tijdwinst boekt tijdens de werkzaamheden. Voor en na gebruik is de weldcap® makkelijk op te hangen aan een hiervoor speciaal ontwikkeld riemhaakje.

Betere prestaties van de lasser en veiligheid:
Innovatief aan weldcap® is de combinatie van de optische cel met een speciaal geconcipieerde uitsnijding voor de neus. Doordat de weldcap® relatief dicht bij het hoofd staat, heeft de lasser een uitermate groot zichtveld. Dit vergroot zowel het zijdelingse als het horizontale zichtveld en draagt bij tot betere prestaties en verhoogde veiligheid.

Absolute bescherming en multifunctioneel gebruik:
Het textiel deel is robuust, makkelijk los te maken en bestaat uit een vlamvertragend, wasbaar materiaal. weldcap® is 100% hygiënisch en voldoet aan de normen EN 379 en EN 175 F. De cassette heeft verduisteringsniveau's van 9 tot 12 en is derhalve geschikt voor de meeste lastoepassingen. De neutrale stand 3 biedt een driemaal helderder beeld dan een kleur-4. Tevens maakt het de helm geschikt voor slijpwerkzaamheden.

Verhoogde veiligheid:
De uitvoering weldcap® BUMP beschikt over een geïntegreerde, lichtgewicht stootkap ter bescherming van het hoofd van de lasser, zonder hierbij afbreuk te doen aan het draagcomfort.

Toepassingen:
Alle toepassingen, thermisch snijden en slijpen.

Bescherming:
Bestendig tegen UV en IR.
195,00   /stuk
Excl. BTW
Een vraag over dit product?
Merk SAF-FRO
Kleur 3/9-12
Schakeltijd licht-donker 1/6000 s
Schakeltijd donker-licht 0.3 s
Cassette 1/1/2/2
Voeding 2x LI-ION 3V
Gewicht 400 g