Lijm, ontvetters, afdichting en smeermiddelen

In onze webshop vindt u een uitgebreid gamma onderhoudsproducten van Loctite en WD-40. Op zoek naar een secondelijm, ontvetter, afdichting of smeermiddel voor een specifieke toepassing? Contacteer ons per e-mail via webshop@partool.be.

WD-40

WD-40 is de bekendste ontvetter en roestverwijderaar ter wereld. De contactspray heeft een vijfvoudige werking: WD-40 reinigt en beschermt, stopt piepen en kraken, maakt verroeste onderdelen en vastzittende mechanismen los, beschermt tegen corrosie en verdringt vocht. De uitvoering met Smart Straw is nu in promotie.

Loctite

Partool is Premium Partner van Loctite, onderdeel van Henkel. De Amerikaanse producent van lijmen heeft een uitgebreid aanbod lijmen, betonreparatie, smeermiddelen, vlakkenafdichting en ontvetters.

Lijmen

  • Bevestigingslijmen: lijmen voor cilindrische bevestiging met een hoog draagvermogen
  • Lichtuithardende lijmen: UV-uithardende lijmen die heel snel uitharden bij blootstelling aan voldoende licht van de juiste golflengte
  • Snellijmen: secondelijmen voor het snel, betrouwbaar en hoogwaardig verlijmen van rubber, polystyreen, hout, metaal en kunststoffen
  • Structurele lijmen: lijmen met een superieure weerstand, lange levensduur en hoge betrouwbaarheid voor diverse materialen en toepassingen

Betonreparatie

Loctite 7257 is een uniek, snel hardende betonreparatie die conventionele betonreparaties overtreft. Het systeem hecht zich op nieuw en oud beton, hout en staal, gebruikt geen wateradditief en kan bij vrijwel elke temperatuur worden aangebracht.

Smeermiddelen

Industriële smeermiddelen verlagen de wrijving tussen onderdelen en worden voornamelijk gebruikt voor machinegereedschap of eindproducten om contact tussen de gebruikte metalen te voorkomen. Elk metaal stelt specifieke eisen. Loctite biedt industriële smeermiddelen die ook goedgekeurd zijn voor gebruik met voedingsmiddelen en speciale producten voor het onderhoud van kunstof en rubber.

Ontvetters

De juiste ontvetter of reiniger verlengt de levensduur van het oppervlak of bereidt het voor op verdere industriële behandeling. Hoe beter de ontvetter, hoe beter het resultaat van latere bewerkingen zoals verlijmen of afdichten.